Tradeville
help@tradeville.ro 021 318 75 55

Conturi demo TradeVille

CONT DEMO
ACTIUNI LA BVB
 • Înveti sa tranzactionezi la bursa fara sa pierzi bani si in conditii de piata reala
 • Tranzactionezi la BVB 50.000 RON virtuali timp de 30 zile
 • Ai acces gratuit la varianta virtuala a platformei
  Portal
 • Asistenta gratuita din partea specialistilor TradeVille
CONT DEMO
CFD
 • Acces gratuit si nelimitat pentru doua saptamani;
 • 30.000€ pentru a-ti testa strategiile de tranzactionare;
 • Un set de platforme si aplicatii premiate si recunoscute international;
 • Acces la peste 10,000 de instrumente financiare de tip CFD (inclusiv Forex);
 • Seminarii online (webinarii) pentru incepatori si avansati;

Chestionare

Vrei sa faci pasul catre bursa si nu stii daca ti se potriveste?
E simplu! Fa chestionarele noastre si afla ce profil de investitor ai, care sunt actiunile care ti se potrivesc
sau care este riscul pe care esti dispus sa ti-l asumi.

Internships

Programul TradeVille destinat studentilor ofera posibilitatea acumularii de experienta in una din cele mai dinamice societati romanesti din domeniul pietelor de capital.

Astfel, participantii in acest program de practica fac mai mult decat sa indeplineasca o simpla obligatie, ci acumuleaza exact lucrul de care un tanar absolvent are cea mai mare nevoie: experienta.

Pentru participantii care demonstreaza abilitati deosebite la indeplinirea sarcinilor trasate exista posibilitatea de dezvoltare in cadrul companiei. Studentii pot face practica in departamentele de vanzari, analiza, juridic, marketing, IT sau project management.

Ia-ti avant in cariera: intra in echipa TradeVille!
internship@tradeville.ro

Vezi locurile de practica disponibile!

Follow us

Parteneriate

Parteneriatele pe care Tradeville le-a incheiat in ultimii ani au urmarit in special doua dintre directiile care sunt ingemanate cu valorile de baza ale companei noastre: dezvoltare umana si excelenta tehnologica. Din aceasta filosofie generala s-au nascut multiple parteneriate educationale.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.
Tradeville