Deschide cont demo Actiuni

  • Inveti sa tranzactionezi la bursa fara sa pierzi bani si in conditii de piata reala
  • Tranzactionezi la BVB 50.000 RON virtuali timp de 30 zile
  • Ai timp sa te familiarizezi cu platforma web si cu aplicatia TradeVille
  • Primesti asistenta din partea specialistilor nostri
  • Te poti abona la canalul nostru de YouTube

Login cont demo la BVB

Pentru a te autentifica pe contul demo acceseaza pagina http://virtual.tradeville.ro sau descarca aplicatia TradeVille din Google Store sau App Store.

Despre contul demo la BVB

Prin intermendiul contului demo ai acces la actiunile si obligatiunile listate la BVB.
Tranzactionarea in cadrul contului demo are loc exclusiv in spatiul virtual si nu influenteaza in nici un fel pretul instrumentelor.

Pentru a putea avea acces la platforma virtuala trebuie sa iti creezi un cont demonstrativ completand formularul alaturat, sau direct din aplicatia de mobil, TradeVille.

Odata activat, ai la dispozitie 30 de zile si 50.000 lei, bani virtuali, pe care ii poti utiliza exclusiv pentru tranzactii virtuale.

Comisioanele pentru tranzactiile cu obligatiuni/titluri de stat este de 0.2%, minim 1.9 ron/ordin executat integral sau partial, iar pentru celelalte instrumente financiare tranzactionate pe BVB este de 0.5%, minim 1.9 ron/ordin executat integral sau partial.


*Pe Android aplicatia este disponibila doar pe telefoanele care au Android 6 sau mai nou.

*Pe iOS/iPhone aplicatia este disponibila doar pe telefoanele care au minim iOS 11.

Nume si prenume(*)

Email(*)

Telefon(*)

Judet(*)

Nume utilizator(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Buna, sunt TreVi . Spune-mi te rog cu ce informatii iti pot fi de folos.