Deschide cont demo CFD

Deschide cont demo Forex & CFD

Tradeville este Introducing Broker pentru CFD-uri la brokerul -IG Europe GmbH.

 • CFD-uri pe indici:
  Nicicand in ultimul sfert de secol bursa americana nu a fost mai linistita. Ce urmeaza?
  Tranzactionează S&P 500 sau alege cei mai importanti indici din lume.
  Sursa: Reuters
 • CFD-uri pe actiuni:
  Actiunile americane platitoare de dividende aproape ca s-au triplat in medie in ultima decada. Dar cum vor arata in urmatorii ani?
  Sursa: Financial Times
 • CFD-uri pe marfuri:
  Marfurile sunt mai subevaluate comparativ cu bursa americana decat erau in 2008. Tu cum vezi urmatoarea decada?
  Sursa: Visual Capitalist
 • CFD-uri pe valute:
  Dolarul american are cel mai prost an după 1986. Vor veni zile mai bune sau alunecarea va continua? Tranzactioneaza pe contul tau demo perechi valutare (EUR/USD), inclusiv Bitcoin.
  Sursa: Bespoke Investment Group

Principalele avantaje:

 • Tranzactioneaza cu 30.000 € bani virtuali;
 • Vezi grafice, preturi live si multe altele;
 • Navighezi rapid intre grafice, stiri si tichete de tranzactionare;
 • Interfata ce se adapteaza stilului tau de tranzactionare;
 • Tranzactionati in siguranta, 24 de ore pe zi;

Flexibilitate prin platformele IG:

Poti intra in contul tau demo oricand, de oriunde. Ai la dispozitie atat platforma web cat si aplicatii special concepute pentru device-ul tau mobil (Android, iPhone, iPad, Windows 8).

Riscuri implicite. Inainte de a tranzactiona instrumente financiare derivate de tip CFD, aveti in vedere ca acestea sunt instrumente cu risc ridicat si nu sunt potrivite oricarui investitor. Datorita efectului de multiplicare, exista si posibilitatea sa pierdeti mai mult decat investitia initiala. Pentru acest lucru trebuie sa luati in calcul cel putin obiectivele dumneavoastra de investitii, experienta in piata de capital si apetitul dumneavoastra la risc.

In cadrul activitatii de introducing broker, SSIF Tradeville SA este remunerat de partenerul extern in functie de volumul tranzactiilor efectuate de clientii introdusi. La cerere, Tradeville va poate oferi detalii suplimentare in acest sens. De asemenea, partenerul extern poate comunica Tradeville informatii privind clientii introdusi, inclusiv cele privind tranzactiile si detaliile contului de tranzactionare ale acestora.

IG Europe GmbH (companie în Republica Federală Germania și înregistrată in Frankfurt sub numărul HRB 115624, cu adresa Westhafenplatz 1, 60327 Frankfurt, Germania).

Va informam ca datele cu caracter personal furnizate pentru deschiderea unui cont demonstrativ de tranzactionare pe platforma IG vor fi puse la dispozitia Tradeville cu scopul promovarii serviciului aferent.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.