Chaikin Oscillator – Oscilatorul Chaikin (ChO)

Chaikin Oscillator este un oscilator al mediei mobile bazat pe indicatorul Accumulation/Distribution.

Este de preferat utilizarea Chaikin Oscillator folosind medii mobile situate în jurul valorii de 21 de zile împreunã cu un indicator de supracumpãrare/supravânzare pentru semnalarea cu mai mare acuratete a semnalelor de vânzare/cumpãrare.

Interpretare Chaikin Oscillator

Cel mai important semnal generat de cãtre oscilatorul Chaikin intervine atunci când preturile ating noi maxime/minime iar oscilatorul nu reuseste sa depãseascã extremele sale anterioare.

Semnalele în directia trendului pe termen mediu sunt mult mai concludente decât cele generate împotriva acestuia. Un nou nivel maxim sau minim al indicatorului nu implicã o variatie a pretului în acel sens.

O a doua modalitate de utilizare a oscilatorului Chaikin este cea de a vedea într-o schimbare a directiei acestuia un semnal de vânzare sau de cumpãrare, însa doar dacã aceasta se face în directia trendului existent.

 


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)