Tranzactionare actiuni si obligatiuni

Actiunile sunt instrumente de investitie pe termen mediu si lung, evolutia lor fiind corelata cu evolutia situatiei financiare a companiei in care ai plasat banii. Poti alege companiile din cele mai performante sectoare, iar evolutia lor se va reflecta in timp in cresterea valorii portofoliului tau. Fiind unul din proprietarii companiei, ai dreptul de a participa la deciziile privind emitentul si de a incasa dividend, daca firma decide sa-l aloce. Statistic, se constata ca randamentul pietei actiunilor se situeaza semnificativ peste cel al instrumentelor monetare, riscul fiind proportional.

Obligatiunile sunt valori mobiliare care dau dreptul detinatorului sa primeasca o dobanda in mod regulat(cupon) precum si la rambursarea principalului la scadenta. Detinatorii de obligatiuni sunt creditori pentru entitatea emitenta,spre deosebire de detinatorii de actiuni (actionari) care sunt proprietari ai unei parti din aceasta (in functie de detinere). Obligatiunile pot fi emise de companii, entitati financiare sau de autoritati centrale (numite si titluri de stat) sau locale ale unui stat.

Obligatiunile sunt incadrate in categoria titlurilor finanicare cu risc mai scazut deoarece investitorul primeste dobanda aferta obligatiunilor detinute chiar daca dinamica afacerii are evolutii oscilante, conditia de baza fiind ca emitentul sa nu intre in incapacitate de plata.

Tranzactioneaza actiuni si obligatiuni prin TradeVille si beneficiezi de:

  • Comisioane de la 0.25% la tranzactionarea de actiuni, calculate pe baza rulajului/portofoliului BVB
  • Comision preferential de 0.2% la tranzactionarea de obligatiuni
  • Cotatii bursiere si evaluarea portofoliului tau in timp real
  • Flux de stiri, rapoarte de analiza, date financiare ale emitentilor
  • Alerte prin SMS si email, customizabile pe simbol
  • Live Help cu timp de raspuns de maxim 2 minute la orice intrebare
  • O aplicatie de mobil customizabila si usor de utilizat

Piete si conturi

Tranzactionare actiuni listate pe urmatoarele burse:

Romania - Acces la Bursa de Valori Bucuresti.
International - Actiuni la bursele din zona Euro, UK, Polonia, Suedia, SUA si Canada.

Comisioane actiuni si obligatiuni

Comisioanele variaza in functie de tipul contului.

Platforma Startrade 2.0

Gasesti mai jos cateva dintre cele mai importante functionalitati pe care le ofera platforma:

Cont tranzactionare in timp real Cotatii si info companii Grafice si modul avansat de AT Ordine conditionate Prezentare video (7min)


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)