Tranzactionare CFD

Tradeville este Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri :IG Europe GmbH .
Prin parteneriatul Tradeville – IG Europe GmbH, serviciile pe care vi le oferim, in calitate de Introducing Broker, va asigura in continuare acces la cea mai buna experienta de tranzactionare.

  • Leader de piata in ultimii 40 ani
  • Instrumente avansate de tranzactionare si tehnologie performanta, cu mai multe platforme
  • Acces rapid si flexibil la peste 10.000 de instrumente prin intermediul derivatelor CFD cu activ suport valute, actiuni, indici si marfuri
  • Marje scazute si tarife competitive
  • Tranzactionare 24 de ore si produse inovatoare
  • Gama larga de instrumente de analiza tehnica si management al riscului
  • O companie FTSE250 complet reglementata

Pentru asistenta IG, aveti la dispozitie urmatoarele date de contact:

  • Clienti noi: +35 318 009 95362

  • Clienti existenti: +35 318 009 95364

  • Email: [email protected]


Riscuri implicite. Inainte de a tranzactiona instrumente financiare derivate de tip CFD, aveti in vedere ca acestea sunt instrumente cu risc ridicat si nu sunt potrivite oricarui investitor. Datorita efectului de multiplicare, exista si posibilitatea sa pierdeti mai mult decat investitia initiala. Pentru acest lucru trebuie sa luati in calcul cel putin obiectivele dumneavoastra de investitii, experienta in piata de capital si apetitul dumneavoastra la risc.

In cadrul activitatii de introducing broker, SSIF Tradeville SA este remunerat de partenerul extern in functie de volumul tranzactiilor efectuate de clientii introdusi. La cerere, Tradeville va poate oferi detalii suplimentare in acest sens. De asemenea, partenerul extern poate comunica Tradeville informatii privind clientii introdusi, inclusiv cele privind tranzactiile si detaliile contului de tranzactionare ale acestora.     

 

Specificatii CFD

Afla toate detaliile legate de spreaduri, marje, loturi si orar de tranzactionare CFD prin IG.


Specificatii CFD Forex Specificatii CFD actiuni Specificatii CFD indici Specificatii CFD marfuri

Platforme

Alege platforma care ti se potriveste:

IG Web (web-based)


Conturi Demo Gratuite
Invata fara risc sa tranzactionezi
Demo Actiuni la BVB DEMO CFD
Utile
Tranzactii online la bursaAlimentare cont real

RISCURI

Iti reamintim ca instrumentele financiare de tip CFD (Contracte pentru diferenta) sunt proiectate pentru investitori activi si implica tranzactii in marja.

Acest lucru inseamna ca depui doar o fractiune din valoarea totala a tranzactiei. In consecinta, pierderile pot depasi rapid si substantial depunerea initiala, fiind obligat la depunerea chiar intraday a altor sume de bani.

Instrumentele financiare de tip CFD sunt de interes doar daca ai suficiente cunostinte si experienta in tranzactionare, o intelegere aprofundata a riscurilor implicite si daca detii sume de bani pe care iti permiti sa le pierzi.

Daca ai orice indoiala ca aceste instrumente financiare ti se potrivesc, iti recomandam solicitarea unei consultante financiare independente.

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: [email protected]
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)