Fonduri de investitii

Un fond mutual este un organism de plasament colectiv (OPC) ce reuneste disponibilitatile banesti ale mai multor investitori, transformandu-le in investitii pe piata de capital sau piata monetara. 

 
ETF BET Patria-TradeVille

ETF BET Patria-TradeVille – singurul fond deschis de investitii (Exchange Traded Fund) din Romania tranzactionat la Bursa de Valori Bucuresti – este administrat de Patria Asset Management si are ca obiectiv replicarea performantei indicelui BET al Bursei de Valori Bucuresti. 

Avantaje ETF BET Patria - TradeVille pe scurt:

  • Ofera investitorilor expunere pe bursa romaneasca prin replicarea cat mai precisa a performantei indicelui BET
  • Diversificarea imediata a portofoliului – se tranzactioneaza ca orice actiune
  • Comision promotional pentru clientii TradeVille de 0,25%, avand o valoare minima de 1.9 lei/ordin executat (integral sau partial); In cazul ordinelor executate prin mai multe tranzactii, comisionul minim este aplicat o singura data pe ordin.
  • Lichiditate garantata de Market Maker (TradeVille)

Tranzactiile intra-day nu se aplica tranzactiilor cu obligatiuni, titluri de stat si ETF BET Patria TradeVille. 

Pentru a putea tranzactiona ETF BET Patria  Tradeville este necesar sa aveti cont deschis la TradeVille, va puteti deschide cont din aplicatia web sau aplicatia mobila TradeVille - accesati aici Deschide Cont la TradeVille .

Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina : ETF BET Patria TradeVilleTranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)