Ordine conditionate

Ordinele conditionate sunt ordine ce se activeaza (pleaca spre bursa) intr-un moment definit de tine. Poti vedea mai jos tipurile de ordine conditionate permise de platforma Startrade 2.0, precum si cateva exemple simple. Desigur, aceste ordine te pot ajuta in implementarea unor strategii mult mai complexe.

Ordin conditionat de data si ora

Ordine declansate la o anumita data si ora: raman la noi in sistem pana la ora specificata de tine si abia atunci pleaca spre bursa.

Ex: Doresti sa cumperi actiuni la o anumita companie, insa nu mai ai bani in cont. Stii ca astazi la pranz vei face o alimentare, insa nu ai timp sa intri dupa-amiaza pe platforma. Asadar, poti da acum un ordin pe care il conditionezi de ora 16:00, de exemplu. La ora respectiva, ordinul va pleca din sistemul nostru catre bursa.

Ordinele stop loss si take profit

Acestea sunt ordine care se activeaza cand pretul activului respectiv ajunge la o anumita valoare.

Ex: Ai cumparat AMO la pretul de 0.0200 RON. Desigur, doresti sa castigi (si lansezi un ordin de vanzare la 0.0220), dar iti este teama si sa nu pierzi. Decizi ca pierderea maxima pe care o poti accepta este cea realizata prin vanzarea la 0.0170. Poti da un ordin care sa se activeze la pretul de 0.0170, ordin constand in vanzarea actiunilor AMO la pretul pietei.
(“Piata” – pret de vanzare; 0.0170 – pret de activare; cele doua preturi pot fi si egale, insa pana ajunge ordinul in bursa, este posibil sa nu mai fie valabila oferta respectiva si ordinul sa nu se execute; cea mai sigura varianta este sa dati ordinul conditionat “la piata”).


Ordine conditionate

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: [email protected]
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)