Cont de tranzactionare in timp real

Informatiile referitoare la contul de tranzactionare sunt actualizate in timp real si pot fi accesate online oricand doriti. Iata cateva din facilitatile disponibile in platforma Startrade 2.0:

1. Situatia in timp real a portofoliului propriu, prezentarea evolutiei simbolurilor din portofoliu, precum si a structurii acestuia.

2. Vizualizarea ordinelor proprii aflate in piata si posibilitatea de modificare si anulare a acestora.

3. Pagina de activitate prezinta lista tranzactiilor efectuate si iti ofera posibilitate de a le filtra dupa simbol, operatie si perioada.

4. Poti vedea si performanta contului tau intr-o anumita perioada, precum si castigul si pierderea realizate pe fiecare simbol pe care l-ai tranzactionat.

Cont de tranzactionare in timp real

Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: [email protected]
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)