Startrade 2.0

Startrade 2.0 este cea mai avansata platforma de tranzactionare online realizata de TradeVille. Acum in doua versiuni: web si light.

Versiunea web iti permite sa accesezi toate informatiile disponibile despre actiuni, obligatiuni, produse structurate si ETF-uri listate la BVB si pe marile burse internationale pe care le poti tranzactiona prin TradeVille. Vezi situatia portofoliului tau in timp real, creezi alerte personalizate, ai acces la flux de stiri si module avansate de analiza tehnica. Versiunea light te pastreaza conectat la cele mai relevante informatii de piata si portofoliu, simplificand experienta de tranzactionare.

Situatia portofoliului in timp real

Dar si a ordinelor, activitatii si performantei pe fiecare simbol tranzactionat de tine.

Cotatii bursiere

Aici puteti vedea:

  • Situatia curenta pentru simbolul respectiv
  • Adancimea pietei, inclusiv ordinele ascunse, o reprezentare grafica si mai multe optiuni de vizionare: primele 10 niveluri, toate, 2/5/10% diferenta fata de bid/ask.
  • Preturile medii zilnice
  • Ultimele tranzactii

Grafice si modul avansat de analiza tehnica

Aici puteti vedea:

  • Situatia curenta pentru simbolul respectiv
  • Adancimea pietei, inclusiv ordinele ascunse, o reprezentare grafica si mai multe optiuni de vizionare: primele 10 niveluri, toate, 2/5/10% diferenta fata de bid/ask.
  • Preturile medii zilnice
  • Ultimele tranzactii

Flux de stiri, rapoarte de analiza factuala, alerte personalizate

Transferuri rapide de bani

Asistenta in limba romana cu timp de raspuns rapid


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: [email protected]
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)