Money Flow Index (MFI)

Money Flow Index (MFI)  este un indicator “momentum” ce masoarã puterea cu care banii ‘intrã’ sau ‘ies’ dintr-o actiune. Este asemanator cu RSI, insã, dacã RSI încorporeazã în analizã preturile, MFI este raportat la volumul de tranzactionare.

Interpretare Money Flow Index (MFI)

  • cautare de divergente între evolutia preturilor si cea a MFI : dacã preturile sunt într-un trend ascendent pe când valorile MFI într-unul descendent, este foarte posibilã o inversare a trendului preturilor;
  • ca si în cazul RSI existã douã nivele de referintã : valorile 20 si 80. Daca valoarea lui depãseste 80, preturile ating noi maxime, în caz contrar (scade sub 20) se ating noi minime.

 


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: helpdesk@tradeville.eu
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)