Cumparare actiuni

Investitia in actiuni este printre metodele cele mai sigure - cu risc relativ mic - de plasare a capitalului. Dat fiind faptul ca tranzactionarea actiunilor este fara marja, actiunile pot fi detinute un timp nelimitat, neaparand conditionari legate de capitalul disponibil in cont.

Pentru micsorarea riscului presupus de catre acest plasament financiar, portofoliul de actiuni va fi construit ponderat, cu o structura care porneste, de obicei, de la structura indicelui bursier - BET pentru piata bursiera din Romania.

Cum cumpara actiuni?

Cumpararea de actiuni la bursa - ca si vanzarea acestora - se face printr-un intermediar, Tradeville ocupand o astfel de pozitie de intermediere intre clientii finali si Bursa.

Pentru a putea cumpara actiuni cumparatorul trebuie sa-si deschida in prealabil un cont de tranzactionare la una dintre Societatile de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) autorizate de catre Asociatia de Supraveghere Financiara (ASF).

Clientii Tradeville pot efectua o cumparare de actiuni la Bursa prin intermediul platformei de tranzactionare Startrade 2.0.


Tranzactiile cu instrumente financiare presupun riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb. Pentru instrumentele financiare denominate in alta moneda decat cea a statului de rezidenta a investitorului, randamentul poate creste sau scadea in functie de fluctuatiile monedei. Performantele anterioare nu reprezinta un indicator fiabil al performantei viitoare.

S.S.I.F. TradeVille S.A. faciliteaza accesul la servicii de investitii financiare in legatura cu contracte pentru diferente (CFD), fiind Introducing Broker pentru brokerul pentru CFD-uri: IG Europe GmbH. CFD-urile sunt instrumente complexe si au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor.

S.S.I.F. TradeVille S.A., Calea Vitan nr. 6A, Bl. B, Tronson B, et. 3, sector 3, Bucuresti, Romania, cod postal: 031296, tel: +40 21 318 75 55, fax: +40 21 318 75 57 / +40 21 318 75 26, Autorizata prin Decizia CNVM nr. 2225/15.07.2003. Agentie Brasov, Str. Iuliu Maniu nr.47, etj 3, camera 317, Brasov, Romania.

Email: [email protected]
Tel: 021 318 7555 (L - V: 9:00 - 18:00)
Live Help

Nume si prenume
(*)
Email
(*)
Telefon
(*)
Sunt interesat
(*)

(*) Toate campurile sunt obligatorii. Date cu caracter personal (detalii)