Farmaceutica Remedia Deva (RMAH) - 0.702 RON (%)

Stiri

LPO (RMAH) Pret tinta

Analistii de la IFB Finwest estimeaza un pret tinta de 0.71 RON pentru actiunile Farmaceutica Remedia, implicand o crestere de doar 2.3% in urmatoarele 12 luni. Printre oportunitatile pe care analistii le-au identificat pentru companie se numara potentialul de crestere pentru piata farmaceutica din Romania si pozitia acesteia in Europa Centrala si de Est, extinderea portofoliului de produse si investitiile in inovatii. (Sursa: BURSE FONDURI MUTUALE)

LPO (RMAH) Propunere dividend

Grupul Farmaceutica Remedia, cu activitati in distributia de medicamente pentru farmacii, va supune spre aprobare, in cadrul AGA din data de 25 aprilie 2024, distribuirea de dividende, catre actionarii societatii, in valoare de 4.7 mil. RON, repezentand un dividend brut pe actiune de 0.05 RON. In baza pretului de inchidere din data de 20 martie 2024, randamentul dividendului este de 7.2%. (Sursa: RMAH RMAH raport curent RO convocator AGOA 20.03.2024)

FARMACEUTICA REMEDIA SA (RMAH)
Desfasurare Extraordinara
LPO (RMAH) Farmaceutica Remedia isi continua dezvoltarea

In 2023, Farmaceutica Remedia, grup de distributie de medicamente pentru farmacii si spitale, a obtinut venituri operationale in valoare de 598.2 mil. RON, consemnand o crestere de 11% comparativ cu anul precedent. Rezultatul operational al perioadei s-a situat la 8.2 mil. RON, cu 21% peste nivelul din 2022, rezultand un profit net de 7.2 mil. RON (+24% vs. 2022). (Sursa: RMAH Rezultate financiare preliminare 2023)

TrevIQ (RMAH) Profit net in crestere cu 24%

Farmaceutica Remedia a incheiat primele 9 luni ale anului 2023 cu vanzari nete din marfuri in crestere cu aproape 8%, sustinuta in principal de segmentul de distributie (+19%). Rezultatul operational a ajuns la 6.8 mil. RON, marcand o crestere de 15%, in timp ce rezultatul net a totalizat 6 mil. ...

LPO (RMAH) Remedia isi depaseste cifrele de anul trecut

In primele noua luni ale 2023, Farmaceutica Remedia, distribuitor de medicamente si jucator pe piata retailului farmaceutic, a inregistrat venituri din exploatare in valoare de 424 mil. RON, in crestere cu 8.5% fata de perioada similara a anului trecut. Astfel, rezultatul operational al perioadei s-a majorat cu 14.7%, pana la 6.8 mil. RON, obtinandu-se un rezultat brut de 7.4 mil. RON, cu 24.5% peste nivelul perioadei similare de anul trecut. (Sursa: BNET Semnarea unui contract de investitii Kepler Management)

Buna ziua, sunt TreVi. Spuneti-mi, va rog, cu ce informatii va pot fi de folos.